Beschrijving
TAPAS
- Tartaar van wintergroenten, geroosterd in sinaas, met miso-gember saus, geroosterde amandel en yuzu chutney.
- Geroosterde zoete aardappel met bloemkoolcrème en pickle van sjalot.
- Mini rösti van pastinaak en aardappel met crème van geroosterde look.
KOUD VOORGERECHT
- Traag gegaarde en zacht ingedroogde koolrabi met een mousse van sinaas en frisse radijsjes, afgewerkt met een amandelkoekje, citroengras en tijm.
SOEP
- Pompoen saffraansoep afgewerkt met krokante aardpeer.
WARM VOORGERECHT
- Aardpeer gevuld met portobello en zwarte look, (kwee)peerchutney, granaatappel.
HOOFDGERECHT
-
Hasseltbackaardappel met salie en knoflook, koningsoesterzwam met witte wijnsaus, smeuige polenta met rooktofu en sesam, witte koolpickle met dulse, geglaceerde gemberpastinaak, gegrilde paksoi en puree van knolselder en kervel.
DESSERT
- Perenbavarois met ganache, vanille, rozijn en zanddeeg.
