Aanbieding!
Terug naar Oudjaar Selecties

6-gangen menu

Oorspronkelijke prijs was: € 86,50.Huidige prijs is: € 78,00.

  • Tapas
  • Koud voorgerecht
  • Soep
  • Warm voorgerecht
  • Hoofdgerecht
  • Dessert
1 × Tapas
  • Tartaar van wintergroenten, geroosterd in sinaas, met miso-gember saus, geroosterde amandel en yuzu chutney.
  • Geroosterde zoete aardappel met bloemkoolcrème en pickle van sjalot.
  • Mini rösti van pastinaak en aardappel met crème van geroosterde look.
 12,50

Op voorraad

 12,50

Op voorraad

Op voorraad

 12,50
Traag gegaarde en zacht ingedroogde koolrabi met een mousse van sinaas en frisse radijsjes, afgewerkt met een amandelkoekje, citroengras en tijm.
 13,00

Op voorraad

 13,00

Op voorraad

Op voorraad

 13,00
1 × Soep
Pompoen saffraansoep afgewerkt met krokante aardpeer.
 7,00

Op voorraad

 7,00

Op voorraad

Op voorraad

 7,00
Aardpeer gevuld met portobello en zwarte look, (kwee)peerchutney, granaatappel.
 16,00

Op voorraad

 16,00

Op voorraad

Op voorraad

 16,00

hasseltbackaardappel met salie en knoflook, koningsoesterzwam met witte wijnsaus, smeuige polenta met rooktofu en sesam, witte koolpickle met dulse, geglaceerde gemberpastinaak, gegrilde paksoi en puree van knolselder en kervel

 25,00

Op voorraad

 25,00

Op voorraad

Op voorraad

 25,00
1 × Dessert
Perenbavarois met ganache, vanille, rozijn en zanddeeg.
 13,00

Op voorraad

 13,00

Op voorraad

Op voorraad

 13,00

Op voorraad

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

TAPAS

  • Tartaar van wintergroenten, geroosterd in sinaas, met miso-gember saus, geroosterde amandel en yuzu chutney.
  • Geroosterde zoete aardappel met bloemkoolcrème en pickle van sjalot.
  • Mini rösti van pastinaak en aardappel met crème van geroosterde look.

KOUD VOORGERECHT

  • Traag gegaarde en zacht ingedroogde koolrabi met een mousse van sinaas en frisse radijsjes, afgewerkt met een amandelkoekje, citroengras en tijm.

SOEP

  • Pompoen saffraansoep afgewerkt met krokante aardpeer.

WARM VOORGERECHT 

  • Aardpeer gevuld met portobello en zwarte look, (kwee)peerchutney, granaatappel.

HOOFDGERECHT

  • Hasseltbackaardappel met salie en knoflook, koningsoesterzwam met witte wijnsaus, smeuige polenta met rooktofu en sesam, witte koolpickle met dulse, geglaceerde gemberpastinaak, gegrilde paksoi en puree van knolselder en kervel.

DESSERT

  • Perenbavarois met ganache, vanille, rozijn en zanddeeg.