Aanbieding!
Terug naar Kerst Selecties

5-gangen menu

Oorspronkelijke prijs was: € 79,50.Huidige prijs is: € 73,00.

  • Tapas
  • Koud voorgerecht
  • Warm voorgerecht
  • Hoofdgerecht
  • Dessert
1 × Tapas
  • Torentje van geroosterde gele biet met hazelnoot citroen crème, afgewerkt met hazelnootkruim.
  • Krokant gefrituurde knolselderblokjes in kruidig beslag met foelie crème.
  • Tartaar van geroosterde pompoen met sinaas en kortgepekelde bietjes met chili-amandel.
 12,50

Op voorraad

 12,50

Op voorraad

Op voorraad

 12,50
Paté van shii-take en groene peper (faux gras) met pickle van knolselder en mirin, truffelvinaigrette, rode bietchutney en roggecracker.
 13,00

Op voorraad

 13,00

Op voorraad

Op voorraad

 13,00
Witloofbladerdeeggebak met kersen, hartige rode wijnsaus, krokant gerookte puy linzen, venkelslaatje en tempeh crumble.
 16,00

Op voorraad

 16,00

Op voorraad

Op voorraad

 16,00
Huisgemaakte winterbbqseitan gevuld met mierikscréme, hartige dashisaus. Quinoa salade met abrikoos, pecannoten, caramel. Peterseliewortel met knoflook. Pickle van chioggia en veenbes met ume. Bladgroen en wintergroenten in peterseliemarinade.
 25,00

Op voorraad

 25,00

Op voorraad

Op voorraad

 25,00
1 × Dessert
Kruidig gebak met kaneel en kruidnagel, kastanje en chocolade, sinaas, vanille en marmelade.
 13,00

Op voorraad

 13,00

Op voorraad

Op voorraad

 13,00

Op voorraad

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

TAPAS

  • Torentje van geroosterde gele biet met hazelnoot citroen crème, afgewerkt met hazelnootkruim.
  • Krokant gefrituurde knolselderblokjes in kruidig beslag met foelie crème.
  • Tartaar van geroosterde pompoen met sinaas en kortgepekelde bietjes met chili-amandel.

KOUD VOORGERECHT

  • Paté van shii-take en groene peper (faux gras) met pickle van knolselder en mirin, truffelvinaigrette, rode bietchutney en roggecracker.

WARM VOORGERECHT

  • Witloofbladerdeeggebak met kersen, hartige rode wijnsaus, krokant gerookte puy linzen, venkelslaatje en tempeh crumble.

HOOFDGERECHT

  • Huisgemaakte winterbbqseitan gevuld met mierikscréme, hartige dashisaus.
  • Quinoa salade met abrikoos, pecannoten, caramel.
  • Peterseliewortel met knoflook.
  • Pickle van chioggia en veenbes met ume.
  • Bladgroen en wintergroenten in peterseliemarinade.

DESSERT

  • Kruidig gebak met kaneel en kruidnagel, kastanje en chocolade, sinaas, vanille en marmelade.