Beschrijving
TAPAS
- Torentje van geroosterde gele biet met hazelnoot citroen crème, afgewerkt met hazelnootkruim.
- Krokant gefrituurde knolselderblokjes in kruidig beslag met foelie crème.
-
Tartaar van geroosterde pompoen met sinaas en kortgepekelde bietjes met chili-amandel.
KOUD VOORGERECHT
- Paté van shii-take en groene peper (faux gras) met pickle van knolselder en mirin, truffelvinaigrette, rode bietchutney en roggecracker.
WARM VOORGERECHT
- Witloofbladerdeeggebak met kersen, hartige rode wijnsaus, krokant gerookte puy linzen, venkelslaatje en tempeh crumble.
HOOFDGERECHT
- Huisgemaakte winterbbqseitan gevuld met mierikscréme, hartige dashisaus.
- Quinoa salade met abrikoos, pecannoten, caramel.
- Peterseliewortel met knoflook.
- Pickle van chioggia en veenbes met ume.
- Bladgroen en wintergroenten in peterseliemarinade.
DESSERT
- Kruidig gebak met kaneel en kruidnagel, kastanje en chocolade, sinaas, vanille en marmelade.
